PREMII pentru trei eleve din Galaţi, la un CONCURS de artă plastică

PREMII pentru trei eleve din Galaţi, la un CONCURS de artă plastică
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Trei copii din Galaţi au câştigat premii - un premiu II şi două menţiuni - la concursul de pictură şi grafică pentru copii "Un rege, o regină", lansat de Alianţa Naţională pentru Restaurarea Monarhiei (A.N.R.M.). Copiii vor fi premiaţi la vernisajul expoziţiei care se va deschide la Jockey Club Bucureşti pe 7 noiembrie, în ajunul Sfinţilor Arhangheli Mihail şi Gavriil şi a onomasticii regelui Mihai I al României.

Din cele peste 270 de lucrări format A3 primite din 12 judeţe din România şi din Republica Moldova, trei lucrări, premiate pentru vârsta cuprinsă între 6 şi 10 ani, au pornit din Galaţi: Irina Maria Blaga, în vârstă de 6 ani, a câştigat Premiul II, Alexia Cărtica, de 7 ani, a primit Menţiune I, iar Teodora Laura Cojocaru, de 9 ani, Menţiune II. Toate cele trei eleve activează la Palatul Copiilor Galaţi.

Juriul a fost alcătuit din artistul Paul Gherasim (preşedinte), muzeograful Pia Paleologu şi profesoara Mihaela Dumitru, cu sugestii primite de la profesoara Aurora Ignat şi designerul Radu Vişan. Au fost apreciate originalitatea mesajului transmis şi creativitatea.

Citit 1141 ori Ultima modificare Duminică, 26 Octombrie 2014 18:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.