Zilele Bibliotecii "V.A. Urechia"/ Azi, lectură publică şi seminarii

Zilele Bibliotecii "V.A. Urechia"/ Azi, lectură publică şi seminarii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

"Zilele Bibliotecii Judeţene V.A. Urechia", care se desfăşoară în perioada 10-16 noiembrie, pentru a sărbători 140 de ani de la înfiinţarea bibliotecii - azi cu peste 1.000 de cititori pe zi, cu filiale în oraş, la Chişinău, Ismail şi Reni - continuă.

Astăzi, 11 noiembrie, de la ora 11,00, în Sala ”Mihai Eminescu”, este programată o prelegere a prof. univ. dr. Mircea Regneală, preşedintele Asociaţiei Bibliotecarilor din România, urmată de lansarea cărţii sale „Tratat de biblioteconomie”.

În continuare, vor fi prezentate publicaţii de specialitate ale Bibliotecii „V.A. Urechia”: Axis Libri, Asociaţia, Buletinul Fundaţiei Urechia şi caseta de cărţi poştale ilustrate „Valori patrimoniale în colecţiile BVAU”.

De la ora 12,00, la secţia de împrumut la domiciliu pentru copii, oră de lectură publică: „Legende române”, de V.A. Urechia, cu participarea elevilor Şcolii Gimnaziale nr. 12.

De la ora 17,00, în Sala Colecţii Speciale, va avea loc un seminar susţinut de dr. Doru Bădără, de la Biblioteca Centrală Universitară. Seria manifestărilor continuă până duminică, 16 noiembrie.

Citit 517 ori Ultima modificare Luni, 10 Noiembrie 2014 19:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.