Altă premieră veselă şi dansantă la Muzical! Fantome în stil Broadway

Altă premieră veselă şi dansantă la Muzical! Fantome în stil Broadway
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sâmbătă, 7 Martie, de la ora 18,00, pe scena Teatrului Muzical „N. Leonard" are loc premiera spectacolului de revistă „Curs de fantomodele”, pe textele lui Petronel Vizitiu. Regia: Paul Buţa. Spectacolul este reluat a doua zi, la aceeaşi oră.

Reţeta: se ia un colaborator (de 15 ani!) al „Buzunarului” vesel al „Vieţii libere”, marinar, candidat pentru Legiunea străină franceză, poliţist local etc., umorist , un actor cu şarm, de ceva vreme şi regizor talentat, Paul Buţa.  Se fructifică acum cele două decenii de experienţă pe scenă ale celui din urmă, într-o montare cu peste 40 de artişti, plus orchestra de revistă – dirijor, Nicolae Mantu - şi baletul teatrului pus la muncă grea, apreciată de coregraful Edi Stancu, absolvent, în 2007, al Broadway Dance School, care a lucrat pentru PRO TV (la Teo Show şi alte emisiuni, la „Dansez pentru tine”, „Românii au talent” ori „Vocea României”!).

Joacă: Geanina Sion, Viorica Mărăndici, Mitică Belciugan, Radu Hoghidan, Izabela Oancea şi Paul Buţa. Solişti: Luminiţa Vologa, Cristina Vasopol, Mariana Pisică, Ionuţ Negrişanu, Mihail Anton.

Scenografia: Lăcrămioara Dumitraşcu, cunoscută pentru realizările de la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”, dar şi din ţară. Este o revistă stil Broadway cu… fantome. „Viaţa e scurtă, dar e grea”, a conchis hâtru, la conferinţa de presă, regizorul, care în consecinţă ne-a invitat să ne distrăm la premieră şi pe doamne să profite de zilele lor. Două ore de râs şi ritm!


CITEŞTE ŞI: Joi, 5 martie, are loc, la Muzeul de Istorie, conferinţa "Comunismul între memorie şi amnezie"

Citit 1231 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Martie 2015 00:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.