Spectacol în aer liber: Peste 250 de copii, la "Feeria Dansului"

Spectacol în aer liber: Peste 250 de copii, la "Feeria Dansului"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ziua Internaţională a Dansului, sărbătorită anual pe 29 aprilie, a fost celebrată anticipat la Galaţi, printr-un spectacol plin de culoare şi veselie. Centrul Cultural „Dunărea de Jos” (CCDJ) a organizat ieri, în faţa Teatrului Dramatic, cea de-a doua ediţie a Festivalului „Feeria Dansului”. "Acesta nu este un festival-concurs, ci unul de omagiere a dansului. Participă peste 250 de copii şi fiecare grup va primi un trofeu sub formă de inimă, pentru că sloganul Centrului Cultural este "Suflet pentru suflet". Le urez tuturor mult succes şi le mulţumim că au venit la Galaţi, la festival. Ştiţi cum e…ca la nuntă: nu te duci, nu îţi vine", spune, în spirit de glumă, Sergiu Dumitrescu, directorul CCDJ Galaţi.

La festival au participat 11 grupuri din Galaţi şi din ţară: Palatul Copiilor Brăila, Liceul de Arte „Dimitrie Cuclin” Galaţi, Palatul Copiilor Galaţi, Şcoala de dans a Teatrului Muzical Galaţi, Palatul Copiilor Slobozia (filiala Urziceni), Şcoala de Arte „Vespasian Lungu” Brăila, Ballestique Art Galaţi, Centrul Cultural „Dunărea de Jos”, Casa de Cultură Băicoi, Palatul Copiilor Râmnicu Sărat (filiala Buzău) şi Şcoala de Dans „Vali Stanciu” Olteniţa.

Îmbrăcaţi colorat, în costumele specifice stilului abordat, copiii i-au încântat pe gălăţenii adunaţi în faţa teatrului, iar aceştia i-au răsplătit pe cei mici cu multe aplauze.

 

CITEŞTE ŞI: Rampă de lansare/ Au început ÎNSCRIERILE pentru "Ceata lui Piţigoi"

Citit 1114 ori Ultima modificare Vineri, 24 Aprilie 2015 12:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.