SPECTACOL PENTRU COPII: Întâmplări din lumea poveştilor

SPECTACOL PENTRU COPII: Întâmplări din lumea poveştilor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gaşca Zurli, cel mai mare teatru pentru copii din România, revine la Galaţi pe 5 mai, de la ora 18,00, la Teatrul Muzical "Nae Leonard". După succesul din luna februarie, cu spectacolul "Am o căsuţă mică", Gaşca Zurli se întoarce pentru a spune "Întâmplări din lumea poveştilor", un spectacol magic al imaginaţiei, plin de cântece noi, antrenante şi mesaje educative, pe care copiii le reţin cu uşurinţă.

"Fetiţa Zurli va învăţa împreună cu cei mici două lecţii importante: lecţia prieteniei şi lecţia promisiunilor respectate. Îi place să se joace, dar când vine vorba să pună jucăriile la loc, găseşte tot felul de motive şi scuze pentru a nu face ordine. Găseşte cele mai nepotrivite ajutoare: Lupul din Scufiţa Roşie şi Motanul din Pinocchio. Ambele o învaţă cum să ascundă adevărul. Pentru că Truli, Clopoţel, Zdrăngănel şi Yuppi îi sunt prieteni adevăraţi, ei o vor ajuta pe Fetiţa Zurli să-şi facă ordine în cameră. Tot ei îi vor arată cât de plăcută poate fi această activitate, atunci când ai prietenii aproape şi când pui suflet în ceea ce faci", spun cei de la Gaşca Zurli.

Biletul costă 22 de lei şi poate fi cumpărat online, pe eventim.ro, dar şi din magazinele partenere Eventim din Galați. Dacă rămân bilete nevândute, în ziua evenimentului, începând cu ora 16,30, acestea vor fi puse la vânzare la intrarea Teatrului Muzical.


CIRCUL "Orlando", din nou în Galaţi. AFLĂ cât timp va rămâne

Citit 1507 ori Ultima modificare Duminică, 03 Mai 2015 02:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.