CINEMATOGRAF în aer liber - Caravana Filmelor TIFF ajunge şi la Galaţi. IATĂ ce veţi putea vedea

CINEMATOGRAF în aer liber - Caravana Filmelor TIFF ajunge şi la Galaţi. IATĂ ce veţi putea vedea
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Pentru al şaselea an, Caravana Filmelor TIFF porneşte la drum cu 34 de filme din selecţia Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF) în 16 oraşe, în perioada iulie - septembrie. În turul ţării, caravana TIFF ajunge şi la Galaţi între 20 şi 23 august. Gălăţenii vor putea vedea atât în aer liber, pe platoul din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor, cât şi în interior, în sala de spectacole, zece filme româneşti şi străine.  De organizarea Caravanei Filmelor TIFF la Galaţi s-a ocupat Asociaţia „Galaţi, oraşul meu”, care a primit şi aprobare pentru înfiinţarea cinematografului în aer liber.

„Afară, va fi montat un ecran mare, gonflabil şi vom pune 500 de scaune. Atât am reuşit să facem deocamdată, sperăm să aducem şi mai multe scaune, pentru a nu sta prea multe persoane în picioare. Iar lista cu filme este în proporţie de 80 la sută sigură. Vizionarea peliculelor afară va fi gratuită, iar cei care vor să vadă filme în sală, trebuie să plătească un bilet de 10 – 15 lei, cât a fost intrarea şi până acum la alte pelicule pe care le-am difuzat pentru gălăţeni. Toate cheltuielile vor fi suportate de Primărie”, ne-a spus Bogdan Brînzan, preşedintele Asociaţiei „Galaţi, oraşul meu”. 

Ce filme puteţi vedea

Filmele în aer liber vor rula seara, de la ora 22,00, după cum urmează: pe 20 august - „Trash”, 21 august - comedia „America, venim”, 22 august - „Black Sea” şi 23 august „Wild Tales”. În sala Casei de Cultură a Sindicatelor, pe 21 august, de la ora 18,00, va fi difuzat filmul românesc „De ce eu?” şi de la ora 20,00 „ La gran familia española”. Pe 22 august, de la ora 18,00, gălăţenii pot vedea „Clouds of Sils Maria” şi de la 20,00 producţia românescă „Comoara” - distins cu Premiul „Un Certain Talent” la Cannes şi Premiul „Zilelor Filmului Românesc la TIFF. Pe 23 august, de la ora 18,00, va rula „Albă ca Zăpada/Blancanieves” şi de la ora 20,00 „Xenia”.

Citit 4720 ori Ultima modificare Marți, 14 Iulie 2015 17:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.