Festivalul de poezie "Costache Conachi", la o nouă ediţie

Festivalul de poezie "Costache Conachi", la o nouă ediţie
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Casa de Cultură Tecuci, în colaborare cu Editura „Junimea” din Iaşi şi cu sprijinul Primăriei Tecuci, organizează, pe 9 şi 10 octombrie, ediţia a XXIII-a a Festivalului Naţional de Poezie „Costache Conachi”.

Oaspeţii vor fi primiţi vineri, 9 octombrie, la ora 16,00, în Sala Studio a Casei de Cultură, iar, după cuvântul de deschidere al directorului aşezământului de cultură, prof. Mircea Calianu, vor fi aduse „Ecouri lirice” din versurile lui Conachi, urmând lansări de carte ale scriitorilor gălăţeni Angela Baciu şi Sterian Vicol, membri ai juriului concursului de poezie, prezidat de poetul Lucian Vasiliu, directorul Editurii „Junimea”.

Vineri şi sâmbătă vor fi mai multe evenimente culturale în cadrul festivalului, dintre care notăm o lansare de carte a scriitorul tecucean Vasile Ghica, un spectacol de muzica folk cu Cenaclul de muzică şi poezie „Dunărea” din Galaţi, un pelerinaj la Castelul boierului Conachi de la Ţigăneşti, lansarea plachetei festivalului - „Poeţi la Castel” şi festivitatea de premiere.

Citit 2258 ori Ultima modificare Duminică, 27 Septembrie 2015 18:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.