SE DESCHIDE STAGIUNEA - Două zile de "Sunetul muzicii", la liricul gălăţean

SE DESCHIDE STAGIUNEA - Două zile de "Sunetul muzicii", la liricul gălăţean
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nu este un spectacol mai potrivit să deschizi stagiunea unui teatru muzical decât celebrul "Sunetul muzicii", pe ale cărui acorduri şi şlagăre ne-am legănat cu toţii copilăria. Acesta este şi motivul pentru care spectacolul s-a jucat la Galaţi cu casa închisă. Acesta este motivul pentru care stagiunea de la Teatrul Muzical "N. Leonard" se va deschide nu cu o seară, ci cu două seri în "Sunetul Muzicii", sâmbătă şi duminică, 3 şi 4 octombrie, de la ora 18,00.

Cei cărora le e dor de cântecele lui Richard Rodgers, care au făcut înconjurul pământului - "Do, Re, Mi", "My Favourite Things", "So Long, Farewell” sau "Edelweiss" (Floare de colţ) sunt aşteptaţi la Teatrul Muzical să le fredoneze alături de artiştii care alcătuiesc bogata distribuţie: Silvia şi Teodor Niţă, în rolul Mariei şi al căpitanului von Trapp, Florentina Soare, Ionuţ Negrişanu, Viorica Mărăndici, Maria Niţă, Alexandru Manea, Gabriela Manea, Gabriela Munteanu, David Dobre, Teodora Gheonea, Aniţa Fulga, Teodora Lăpuşneanu, Mirela Stoica, Elisabeta Romilă, Lenuţa Bercaru, Radu Horghidan, Alexandru Dobre, Adina Gureciuc, Gheorghe Racoviţă, Valentin Călin, Mitică Barbu, Nina Homner,  Adrian Ţurcanu, Marian Ştefănescu, Ionuţ Popa, Costel Donose.

Regia este semnată de ieşeanul Octavian Jighirgiu, iar scenografia îi aparţine constănţencei Lacrămioara Dumitraşcu.

Directorul teatrului, Teodor Niţă, susţine că ideea de a monta acest spectacol la Galaţi l-a urmărit încă de când a fost numit în această funcţie.

Foarte popularul film cu acelaşi nume, care porneşte de la întâmplările reale ale unei familii din Austria în timpul ocupaţiei naziste, film cu Julie Andrews şi Christopher Plummer, a fost câştigător a cinci Premii Oscar şi două Globuri de Aur, ajungând chiar în „Top 5” al musicalurilor care au adus cele mai mari încasări din toate timpurile industriei cinematografice de la Hollywood.

Citit 1048 ori Ultima modificare Joi, 01 Octombrie 2015 19:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.