Actorul Cristi Iacob, în deschiderea Festivalului Naţional de Comedie 2015

Actorul Cristi Iacob, în deschiderea Festivalului Naţional de Comedie 2015
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Cine altul decât Cristi Iacob, actor a cărui personalitate a început să se formeze chiar aici la Teatrul Dramatic din Galaţi, oraşul în care s-a născut şi a copilărit, putea să deschidă cea de-a 27-a ediţie a Festivalului Naţional de Comedie (care marchează şi împlinirea a 60 de ani de la înfiinţarea teatrului gazdă)? 

Luni seară, începând cu ora 19,00, după ce va avea loc deschiderea festivă a evenimentului, pe scenă vor urca actorii de la Teatrul Mic din Bucureşti, cu piesa "Trei gemeni veneţieni" de Antonio Mattiuzzi Collalto, în traducerea lui David Esrig, regizată de Nona Ciobanu. Cap de afiş, aşa cum am pomenit deja, este Cristi Iacob, căruia i se vor alătura Constantin Florescu, Simona Mihăescu, Oana Albu, Radu Zetu, Avram Birău și Iulian Bălțătescu.

Personajul jucat de Cristi Iacob este Zanetto, care pare să-şi fi ieşit din minţi, pentru că vrea să se însoare cu trei femei deodată. Ceea ce nu ştie nimeni este că Zanetto e mereu un alt frate dintre cei trei gemeni veniţi la Paris, la acelaşi han, în căutarea iubirii. Este un spectacol alert, abundând în situaţii neprevăzute care stârnesc râsul.

Festivalul de Comedia care începe astăzi îşi aşteaptă spectatorii pe parcursul a 12 zile (până pe 16 octombrie), în care se vor juca 15 piese.

Iată programul complet al Festivalului Naţional de Comedie 2015 de la Galaţi.

Citit 2066 ori Ultima modificare Luni, 05 Octombrie 2015 09:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.