INVITAȚIE la ANIVERSAREA Spaţiului Cultural deschis ”Nicolae Mantu”

INVITAȚIE la ANIVERSAREA Spaţiului Cultural deschis ”Nicolae Mantu”
Evaluaţi acest articol
(34 voturi)

La cinci ani de la înfiinţarea Spaţiului Cultural deschis „Nicolae Mantu”, de la Facultatea de Inginerie a Universităţii „Dunărea de Jos”, este organizat vernisajul expoziţiei „Materializări complementare” (expun Sorina Fădor Vădeanu şi Adrian Vădeanu).

Astfel, Asociaţia Absolvenţilor Facultăţii de Mecanică, Fundaţia Culturală „Nicolae Mantu”, Uniunea Artiştilor Plastici din Galaţi, Academia de Ştiinţe Tehnice din România şi Universitatea „Dunărea de Jos” invită publicul miercuri, 8 iunie, începând cu ora 18,00, la Spaţiul Cultural deschis „Nicolae Mantu”, de la Facultatea de Inginerie (corp D, parter).

Publicul va avea parte şi de un recital susţinut de Evergreen Duo.  Totodată, în cadrul vernisajului va fi lansat catalogul ediţiei a VI-a a taberei de sculptură în metal, publicat cu sprijinul Fundaţiei Culturale „Nicolae Mantu”.

„Mi-am dorit de foarte multă vreme ca studenţii noştri, toţi cei care contribuie la formarea lor, precum şi cei care ne vizitează să se poată bucura de frumos, să îşi pună întrebări, să dea răspunsuri, de cele mai multe ori, diferite de cele ale artiştilor care expun, să nu întrebe „de ce?”, ci mai degrabă „de ce nu?”, ne-a transmis prof. dr. ing. Cătălin Fetecău.

Citit 2008 ori Ultima modificare Luni, 06 Iunie 2016 18:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.