Dezbatere pe marginea unui best-seller, sâmbătă seară, la Librăria ”Donaris”
Foto: Foto ”Viața liberă”, Monica Zanet

Dezbatere pe marginea unui best-seller, sâmbătă seară, la Librăria ”Donaris”
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Sâmbătă, 22 octombrie, de la orele 18,00, la Librăria ”Donaris”, o dezbatere cu titlu incitant „Cum să nu fii fraier” abordează tematica dintr-un recent best-seller: „Lebăda neagră - Impactul foarte puţin probabilului”, Editura Curtea Veche, scrisă de Nassim Nicholas Taleb.

Născut în Liban, autorul este profesor de ingineria riscului la Institutul Politehnic al Universităţii New York, membru asociat la Institutul Jean Nicod din Paris şi expert în cercetare la Universitatea Oxford. A fost profesor invitat la Şcoala de Afaceri din Londra, profesor de ştiinţe ale incertitudinii la Universitatea Massachusetts din Amherst şi profesor adjunct de matematici la Institutul de Ştiinţe Matematice Courant de la Universitatea New York, are un doctorat în Ştiinţa managementului la Universitatea Paris, a scris zeci de best seller-uri, cu milioane de cititori, fiind tradus în peste 30 de limbi, ne spun editorii. Volumul acesta a fost cea mai vândută carte de non-ficţiune din 2007 pe Amazon!

Profesorul şi traducătorul Doru Căstăian va fi, ca de obicei, gazda carismatică a evenimentului - moderatorul. „O discuţie despre incertitudine şi scepticism în lumea de azi, pornind de la ideile din LEBĂDA NEAGRĂ a lui NASSIM TALEB”, ne informează profesorul.

Invitaţi sunt scriitorul Andrei Velea, care a făcut săptămâna trecută o mică  avanpremieră, prezentând cartea şi în cadrul Cenaclului „Noduri şi Semne”, alături de Gregor Teodorescu - preşedinte al Junior Chamber International - grup de iniţiativă internaţional format din tineri antrepenori şi lideri.

Citit 1690 ori Ultima modificare Vineri, 21 Octombrie 2016 17:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.