Spectacol bucureștean la Teatrul Muzical din Galați. ”Neveste de fotbaliști”, cu Magda Catone şi Marius Rizea
Foto: Imagine din spectacol | Sursa foto: Știri de Buzău

Spectacol bucureștean la Teatrul Muzical din Galați. ”Neveste de fotbaliști”, cu Magda Catone şi Marius Rizea
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Scena Teatrului Muzical ”Nae Leonard” găzduiește mâine, 14 februarie, de la ora 19,00, un spectacol venit în turneu: comedia de actualitate ”Neveste de fotbaliști”, de Ivona Boitan.

În distribuție spectacolului de o oră şi 30 de minute întâlnim nume îndrăgite de pe scenele capitalei: Magda Catone (care semnează şi regia artistică), Răzvan Oprea, Marius Rizea, de la Teatrul Național, Angel Popescu - de la Comedie, Cosmin Șofron – de la  Nottara, Mariana Dănescu - Metropolis, Doina Teodoru - Teatrul Principal București și Simona Popescu - Național. Scenografia: Carmen Paiu şi Valeriu Mladin.

Citim de pildă că la Pitești piesa a fost bine primită de public, spectacolul fiind ”remediu perfect contra tristeţii şi oboselii, făcându-vă să plecaţi acasă mult mai optimişti... Dacă ai impresia că ştii totul despre blaturi, şmenuri şi aranjamente în fotbal înseamnă că nu ai cunoscut-o pe Cici! Deviza ei este „Fiecare bărbat merită un blat!“. Ea face şi desface legea în fotbal, împreună desigur cu celebrul, atotputernicul Nea Titi. Şi tocmai cînd sînt pe cale să dea lovitura vieţii şi să-l însoare pe Biţă, cel cu mintea cu o rotiţă, şi să-l trimită la Chelsea pe un contract gras, codoşlâcurile le explodează în faţă. Visul de a face din fiecare fetiţă urîţică şi prostuţă, dar cu tată milionar, o nevastă de fotbalist, se spulberă. Sau poate nu! O comedie trăsnită care combină anunţurile matrimoniale cu fotbalul, farsa şi comedia clasică, ironia fină cu băşcălia şi vei înţelege ce înseamnă cu adevărat să rîzi din tot sufletul” - scria cotidianul ”Curierul Zilei”.

Citit 2079 ori Ultima modificare Luni, 13 Februarie 2017 00:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.