UPDATE/ O româncă, RĂNITĂ GRAV în accidentul feroviar din Germania
Foto: Photo: AFP/Getty Images

UPDATE/ O româncă, RĂNITĂ GRAV în accidentul feroviar din Germania
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

UPDATE, miercuri, 10 februarie: O femeie de cetățenie română se află printre persoanele rănite în accidentul feroviar din Germania, starea sa fiind gravă, dar stabilă, se arată într-un răspuns al Ministerului Afacerilor Externe la solicitarea AGERPRES.

Poliția germană a anunțat, miercuri dimineață, încheierea operațiunii de căutare a eventualilor supraviețuitori în urma accidentului feroviar produs marți, 9 februarie, în sudul Germaniei și soldat cu 10 morți și 81 de răniți.


ACCIDENT FEROVIAR în Germania: Nouă persoane au murit şi alte 150 au fost rănite

Cel puţin nouă persoane au murit şi alte 150 au fost rănite, marţi, 9 februarie, în landul Bavaria, din sudul Germaniei, în coliziunea frontală dintre două trenuri care au deraiat parţial de pe şinele de cale ferată, informează agenţia de presă germană DPA.

Cele două trenuri s-au ciocnit în apropiere de oraşul Bad Aibling, la 60 de kilometri sud-est de Munchen. Iniţial, numărul răniţilor nu fusese stabilit de autorităţi.

Unul dintre mecanicii de tren se află printre cele opt persoane decedate, potrivit postului TV din Bavaria BR. Cel de-al doilea este în continuare căutat de echipele de intervenţie, dar există posibilitatea să nu fi supravieţuit accidentului.

Peste 100 de persoane au fost rănite, 40 dintre acestea se află în stare gravă, iar 15 în stare critică. Cel puţin 11 elicoptere şi 12 ambulanţe au fost solicitate la faţa locului. Sursa: mediafax.ro

Citit 2487 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Februarie 2016 15:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.