O alpinistă româncă dată DISPĂRUTĂ în Nepal a fost GĂSITĂ MOARTĂ
Foto: Sursa foto: romanialibera.ro

O alpinistă româncă dată DISPĂRUTĂ în Nepal a fost GĂSITĂ MOARTĂ
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Adina Monica Popescu, în vârstă de 26 de ani, alpinista româncă care era dată dispărută în Nepal, a fost găsită moartă, a relatat Kathmandu Post, citat de mediafax.ro.

Poliţia a demarat o operaţiune de căutare după ce s-a constatat că Adina Popescu lipseşte de mai mult de o săptămână. Fata călătorea singură, potrivit prietenilor.

Adina Monica Popescu a fost găsită moartă dumnică noapte, la confluenţa râurilor So Ooi şi Modi, potrivit unui responsabil local. Poliţia a iniţiat o anchetă privind moartea româncei.

Există informaţii contradictorii cu privire la data în care a fost văzută fata ultima oară. PENTRU MAI MULTE DETALII, CLICK AICI

MAE așteaptă confirmări

"Conform ultimelor informaţii obţinute de la apropiaţi, pe traseul pe care s-ar fi deplasat cetăţeana română dispărută a fost găsită o persoană decedată, misiunea diplomatică fiind în aşteptarea şi a confirmării oficiale a autorităţilor referitor la identitatea acesteia. Ambasada României la New Delhi menţine legătura cu apropiaţii cetăţenei române decedate şi autorităţile locale competente, fiind pregătită să acorde asistenţă consulară de specialitate în sensul îndeplinirii formalităţilor necesare repatrierii trupului neînsufleţit", a precizat Ministerul român al Afacerilor Externe (MAE), citat de realitatea.net.

Citit 2593 ori Ultima modificare Joi, 28 Iulie 2016 15:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.