Raportează comentariu

Kim Jong Un are are o strategie prin acest gest care pare surprinzator.

Vrea sa arate lumii ca nu e chiar atat de tiran pe cat spun altii si ca vrea pace..impacare...ceea ce il poate ajuta sa traga de timp dar si sa fie privit altfel. E posibil sa isi fi dat seama din istorie ca pana la urma toti dictatorii vor fi incoltiti si distrusi. Stiind asta el cauta sa stea mai mult la putere facand acest gest. Tara e distrusa economic..poporul a ajuns la niste limite si simte ca nici apropiatii lui nu il mai vor. Poporul vrea eliberare. E o strategie buna dar sa vedem daca e de fatada sau chiar simte si vrea liniste si pace in zona si prosperitate si pentru popor.
Oricum cand va cadea acest dictator si poporul va fi "liber" Coreea de Nord va fi invadata de mi de firme occidentale ca sa isi vanda marfa..piata e uriasa..poporul flamand si se vor imbogati. Dictatorii nu sunt doriti pe planeta de globalisti prentru ca nu au acces la acea piata si nu pot sa se extinda. Va aduceti aminte ce s-a intamplat dupa 1989 la noi? Si daca vindeai ac cu gamalie verde se vindea. Oamenii isi dadeau casele pentru un video si o masina sau un tv. Rechinii vor profita. Presedintele simte ca e cam incoltit si vrea sa isi scape pielea si poate doar prin acest gest daca e chiar sincer si imaginea lui se va imbunatati considerabil dar va intra si in istorie ca un dictator care pana la urma a eliberat poporul si a unificat cele doua tari. I se vor sterge toate pacatele si va muri linistit. Se negociaza.
Mai e varianta ca prin asta sa distraga atentia de la programul nuclear si sa traga de timp ca sa isi faca jocurile. Oricum daca nu va mai primi sustinere atat financiara cat si de alta natura de la Rusia si China in principal dictatorul e cam terminat. E sansa lui acum..daca joaca la cacialma va fi terminat mai devreme sau mai tarziu..daca e sincer atunci va intra in istorie si va fi chiar iubit. A trait bine..acum vrea sa nu moara ca un caine si sa traiasca in continuare bine si linistit...negociaza linistea lui si vrea asigurari. Poporul nord-coorean trebuie eliberat dar dupa eliberare va fi platit un pret si pretul va fi poluarea masiva a tarii. De ce? Imaginati-va singuri. Nu ne mai putem dezvolta haotic distrugand planeta si risipind resursele. Suntem prea multi. Unii vor trai dar vor fi nefericiti..altii vor muri si se vor elibera. Moartea va va aduce eliberarea! Nu va temeti! Coreea de Nord e garda de corp a Rusiei si Chinei. Daca americanii si occidentul lacom fac figuri il pun pe Kim asta sa dea cu bomba pe america si Japonia si urgia se va dezlantui. Se va mai face o "curatare" dar nu va fi suficient. Sa fie pace si iubire in lume!
Pe aceasta cale doresc sa transmit atat prietenilor cat si dusmanilor din lumea intreaga viata lunga!