Lansarea proiectului Investiţie nouă pentru EXPERT BIL SRL

Lansarea proiectului Investiţie nouă pentru EXPERT BIL SRL
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

S.C. EXPERT BIL SRL, în calitate de Beneficiar,  implementează proiectul „Investiţie nouă pentru EXPERT BIL SRL”, cod SMIS 108416, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: ”Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.1 : “Promovarea spiritului antreprenorial, in special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi prin incurajarea creării de noi intreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”.                                        

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice în calitate de Autoritate de Management și cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud – Est, în calitate de Organism Intermediar.

Valoarea totală a proiectului este de 1.336.370 lei, din care valoarea sumei nerambursabile este de 893.562,43 lei.

Obiectivul general al proiectului îl constituie creşterea competitivităţii afacerii şi îmbunătăţirii poziţiei de piaţă a societăţii EXPERT BIL SRL, obiectiv pe care aceasta îşi propune să îl atingă prin abordarea unui domeniu de activitate nou, respectiv acela al lucrărilor de pregătire a terenului, activitate ce se va desfaşura in baza codului CAEN 4312-Lucrări de pregătire a terenului, în condiţiile asigurării dezvoltării durabile. Diversificarea activităţii este o măsură pe care societatea o adoptă pentru distribuirea riscurilor inerente activităţii actuale, dar şi pentru că a identificat o oportunitate de câştig mai mare pe piaţa lucrărilor de pregătire a terenului.

Implementarea proiectului de investiţii va contribui la dotarea societăţii cu active imobilizate necesare serviciilor de pregătire a terenului, practic ii va asigura baza materială necesară activităţii de prestări servicii de pregătire a terenului, va conduce la crearea de noi locuri de muncă si ii va permite societăţii să demareze noua activitatea imediat dupa finalizarea achiziţiilor prevazute prin proiect.

Măsura 2.1 A constituie o modalitate de finanţare rapidă prin care societatea poate să obţină venituri si profituri importante intr-o perioadă scurtă de timp şi care ii va asigura societăţii un teren pozitiv de dezvoltare şi stabilitate in piaţă.

Obiectivele specifie ale proiectului vizează: cresterea cifrei de afaceri cu 300% in anul implementarii proiectului de investitii si cu 1% in urmatorii ani previzionati si mentinerea numarului de angajati actuali si crearea si mentinerea a 3 noi locuri de munca, pe intreaga perioada de implementare si monitorizare a proiectului de investitii.

Durata de implementare a proiectului este de 21 luni ( 01.11.2016  -  31.07.2018 ).

Informaţii suplimentare se pot obţine la: EXPERT BIL SRL, 0741088185, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020

(P)

Citit 5934 ori Ultima modificare Joi, 06 Septembrie 2018 15:12