Unident Center, o clinică premium dotată cu tehnologii dentare de ultimă generaţie, s-a deschis în Galaţi

Unident Center, o clinică premium dotată cu tehnologii dentare de ultimă generaţie, s-a deschis în Galaţi
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

Unident Center, o clinică dentară deschisă recent în Galaţi, le oferă pacienţilor gălăţeni şi celor din judeţele învecinate o gamă diversă de servicii medicale bazate pe tehnologii de ultimă generaţie. Tratamentele inovatoare disponibile în cadrul Unident Center Galaţi conferă rezultate superioare în comparaţie cu abordările clasice, totul cu respectarea siguranţei şi a confortului pacienţilor.

Printre serviciile oferite de noua clinică se numără şi investigaţiile gratuite pentru prevenirea cancerului oral, precum şi tratamentul avansat de regenerare a ţesuturilor pentru bolnavii cu parodontoză.

Noua clinică Unident Center deschisă în Galaţi beneficiază de experienţa vastă a unei echipe de medici reputaţi, în frunte cu managerul clinicii, dr. Petronela Luca, un medic stomatolog cu o expertiză de peste 20 de ani în domeniu. Dr. Petronela Luca este medicul care a pus bazele primei clinici dentare premium Unident Center, în 2001, în Tulcea. Din echipa de specialişti ai clinicii gălăţene fac parte şi dr. Andreea Alexe, dr. Adrian Tudor, dr. Nicolae Cozmolici, dr. Adrian Palade şi dr. Daniel Acatrinei.

Personalul clinicii dentare Unident Center Galaţi asigură servicii medicale de calitate, în condiţii de siguranţă şi confort, realizate prin stabilirea diagnosticului corect pe baza investigaţiilor 3D şi a planului de tratament multidisciplinar.

Servicii medicale premium la un preţ corect

Principiul de bază care a consacrat Unident Center constă în oferirea unor servicii integrate de medicină dentară premium la un preţ corect. În cadrul consultaţiilor, clienţii clinicii gălăţene au posibilitatea de a efectua o investigaţie gratuită necesară pentru prevenirea cancerului oral, testare disponibilă cu ajutorul dispozitivului inovator „Velscope Vx”.

De asemenea, Clinica Unident Center Galaţi foloseşte şi alte tehnologii medicale avansate, precum tratamentul de regenerare a ţesuturilor ce tratează parodontoza -Electronic Stem Generator, anestezia computerizată „The Wand”, anestezia fără ac – Comfort In, cel mai performant scaner la nivel mondial „Trios 3Shape”, ce realizează amprente digitale de mare precizie, sau Laserul „Waterlase”, ce utilizează molecula de apă pentru realizarea tratamentelor avansate, fără anestezie, freză sau bisturiu, fără durere sau sângerare.

Tot fluxul de lucru din cadrul Clinicii Unident Galaţi este digital, ceea ce garantează rapiditatea şi calitatea tratamentelor şi, implicit, confortul pacienţilor. Pentru a obţine cele mai bune rezultate se utilizează amprentarea digitală, proiectarea 3D a coroanelor dentare şi realizarea lor prin tehnologie robotică. Sunt utilizate, în acelaşi timp, ghiduri chirurgicale şi softuri pentru crearea zâmbetului.

„Sperăm ca gălăţenii să nu mai meargă până la Bucureşti pentru aceste tratamente”

„Venim în sprijinul gălăţenilor prin oferirea confortului acestor tratamente dentare premium chiar la ei acasă. Venim pe un segment de nişă - ne adresăm pacienţilor care îşi doresc tratamente performante, astfel încât sperăm ca gălăţenii să nu mai meargă până la Bucureşti pentru aceste tratamente. Având în vedere că existăm deja pe piaţa medicală gălăţeană de aproape doi ani, cu un Centru de Radiologie Dentară Digitală 3D Unident, şi de aproximativ un an, cu Laboratorul Dentar Digital - Unident CAD-CAM Laboratory, ne-a fost mai uşor să creăm servicii medicale integrate, adaptate nevoilor pacienţilor gălăţeni”, a explicat dr. Petronela Luca, manager general al Unident Center.

Clinica este situată pe strada Brăilei numărul 171A şi este deschisă de luni până vineri, între orele 9,00 şi 20,00. Clinica are o abordare holistică, fiind proiectată în stil feng-shui de către maestrul internaţional Cristina Groza.

Despre UNIDENT Center

Unident Center reprezintă un grup de firme în cadrul căruia funcţionează două clinici dentare premium, două laboratoare dentare digitale, două centre de radiologie dentară 3D, un studio foto dentar - VIP Studio Smile şi un centru de educaţie medicală continuă.

Programul de turism medical naţional şi internaţional a fost, de asemenea, integrat în procesul prin care promovăm medicina dentară avansată în zona Delta Dunării şi reprezentăm România dincolo de graniţe.

Mai multe detalii pe www.unident.ro/ sau pe pagina de Facebook.

Citit 13318 ori Ultima modificare Marți, 19 Martie 2019 01:00