Evaluaţi acest articol
(18 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Prezentă în județul Galați pentru mai multe întâlniri cu membrii și simpatizanții ALDE din municipiile Galați și Tecuci, Renate Weber, membru al Parlamentului European și candidatul ALDE de pe poziția a 3-a, a spus că „alegerile care vin sunt despre Europa, despre Uniunea Europeană, sunt despre România și sunt despre ALDE. Sper din suflet ca România să trimită în Parlamentul European oameni care să contribuie la reformarea acestei structuri, la aducerea ei aproape de cetățeni, la o debirocratizare”.

Renate Weber a subliniat în fața gălățenilor că românii trebuie să știe că „nimeni din opoziția din România nu ia în Parlamentul European apărarea românilor care sunt în afara granițelor țării sau în interiorul lor. (...) Cum să se prezinte în fața electoratului azi cei care sunt de acord să apere de fapt interesele altor țări și al altor cetățeni decât cele ale cetățenilor lor”.

De asemenea, Renate Weber a subliniat că alegerile pentru Parlamentul European sunt „marele nostru test pe care îl vom da acum. Noi am venit cu o echipă formată din oameni buni profesioniști și cu multă experiență. Acest partid este adevăratul și singurul partid liberal din România. Testul cel mare va fi să îi convingem pe cetățeni, pe oamenii obișnuiți să meargă la vot și să ne aleagă pe noi”

Eurodeputatul ALDE a precizat că "alegerile sunt și despre ALDE, un partid pe care îl iubim cu toții, fiind convinși că noi suntem singurii liberali adevărați din această țară. Este important pentru România să aibă un partid liberal puternic. Rezultatele pe care le vom obține ne vor permite să ne poziționăm într-un anume fel în care mi se pare atât de normal. Noi ce vrem până la urmă? Să normalizăm această țară, să o aducem linia pe care ar fi trebuit să fie, în care drepturile și libertățile să fie apărate", a afirmat Renate Weber.

Citit 924 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Aprilie 2019 16:36