Evaluaţi acest articol
(26 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Anul acesta am decis să vin în fața gălățenilor într-o nouă calitate, cea de candidat pentru funcția de primar al Municipiului Galați. Este o ipostază nouă pentru mine, dar una prin care îmi doresc să îmi folosesc experiența acumulată de-a lungul timpului. Consider că activitatea profesională, dar și cea politică pe care le-am derulat de-a lungul timpului sunt principalele atuuri pentru tot ceea ce implică activitatea de Primar al Galațiului.

Alegerile din acest an reprezintă, din punctul meu de vedere, șansa gălățenilor de a decide cu privire la care e cea mai bună cale de urmat pentru Galați. ALDE vine în fața gălățenilor cu o listă de candidați cu experiență, care au obținut rezultate foarte bune în domeniile în care au activat. Propunem o listă de oameni competenți, pentru că avem nevoie de oameni capabili să administreze problemele unei comunități, nu să învețe la locul de muncă ce au de făcut.

Avem o viziune clară, un set clar de valori și un scop clar: bunăstarea gălățenilor. Ne dorim să construim o comunitate unită, în care fiecare cetățean să fie respectat.

Prioritatea mea și a ALDE Galați este aceea de susținere a mediului de afaceri, a sectorului privat, deoarece ele reprezintă cheia creării de locuri de muncă și a creării prosperității în Galați. Administrațiile locale ar trebui să ajute în loc să împiedice întreprinderile locale, cele care sunt creatoare de locuri de muncă pentru localnici, care stau la baza economiei locale.

Totodată, împreună cu colegii mei din ALDE Galați ne asumăm că ne vom opune întotdeauna cheltuirii nechibzuite a banului public și vom cere ca gălățenii, plătitorii de taxe și impozite, să fie tratați cu respect de către autoritățile locale. De altfel, ALDE a acționat și în ultimii 4 ani în interesul gălățenilor. Proiectele derulate la nivelul municipiului Galați și al județului Galați nu s-ar fi putut realiza fără susținerea ALDE.

Din punctul nostru de vedere, al ALDE Galați, administrația locală ar trebui să adopte o abordare comercială (managerială) pentru reducerea costurilor și îmbunătățirea performanței.

Aleșii gălățenilor ar trebui să se concentreze întotdeauna pe nevoile, prioritățile și ambițiile comunității. Asta voi face eu împreună cu ceilalți candidați ai ALDE.

Ne propunem pentru aceste alegeri să oferim gălățenilor o oportunitate pentru o nouă abordare profesionistă a politicii locale. Candidații ALDE Galați se vor concentra pe consolidarea democrației locale, o putere mai mare dată comunității și schimbarea în bine a locului în care trăim.

Galațiul are acum nevoie de o viziune și un plan strategic de dezvoltare, astfel încât să devină un pol real de creștere al României.

Mă voi preocupa că gălățenii să-și redescopere dorința de a trăi, munci, studia și dezvolta în acest oraș.

(P)

Citit 2970 ori Ultima modificare Joi, 03 Septembrie 2020 12:04