Evaluaţi acest articol
(23 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Cu puțin timp în urmă am anunțat că voi candida în acest an pentru funcția de primar al Galațiului. Foarte mulți liberali m-au sunat să mă felicite pentru această decizie. Am primit propunerea colegilor mei cu onoare și cu deplină responsabilitate.

Candidez pentru Primăria Galați pentru că îmi doresc să consolidăm drumul dezvoltării, cel pe care l-am început în ultimii ani noi, liberalii.   

Candidez pentru că vreau să dau din experiența mea orașului în care m-am născut, am crescut și m-am dezvoltat. Candidez pentru că mi se pare firesc, ca lider al ALDE Galați, să îmi asum această bătălie politică, să fie un îndemn la luptă pentru toți colegii mei din filială pentru a păstra stindardul liberal!

Candidez pentru Primăria Galați pentru a construi o viziune pentru un oraș în care să ne facă plăcere să trăim! Vreau să implementez o viziune liberală de dezvoltare a Galațiului.

Am constatat că gălățenii sunt lipsiți de un candidat cu adevărat liberal. Candidatul PNL în Galați este, de fapt, candidatul USR. Și la județ, cât de liberal este candidatul PNL – USR… mi-e greu să spun. E trist că PNL s-a contopit pierzând idealurile în PD-L și a împrumutat pentru această campanie teoriile populiste ale USR .

Dl Pucheanu e social-democrat, el se adresează publicului social-democrat, însă e un candidat redutabil.

Stau și mă întreb, oare cei din PNL Galați chiar nu mai au oameni în interiorul filialei? Chiar nu merită membrii filialei Galați să fie ei promovați? Stau și mă gândesc la toți membrii PNL Galați care au muncit în campanii în speranța că vor crește în ierarhia de partid, cam ce simt ei acum, când PNL Galați, în loc să promoveze oameni de valoare din propria filială, alege să importe candidați, persoane care să ocupe funcții de conducere în județ! Numărul 1 pe lista de consilieri județeni e de la Iași. Candidatul pentru Primăria Galați e de la USR! Oare cum se simt membrii și simpatizanții PNL Galați când văd că ei muncesc, dar alții, prieteni cu liderul filialei, ajung să candideze pentru funcții în județul lor?

Cred că gălățenii merită să poată alege un candidat liberal adevărat, iar filonul adevăraților liberali trebuie să fie păstrat în Galați. Cred cu tărie că toți membrii și simpatizanții cu adevărat liberali se vor concentra să susțină candidații ALDE Galați, candidați, care nu îi vor dezamăgi pe gălățeni. Alături de noi se găsesc mulți liberali respectați de comunitate. Interesele tuturor liberalilor gălățeni se vor regăsi în programele ALDE de dezvoltare a comunității, programe construite pe principii liberale.

Eu, spre deosebire de mulți dintre cei care candidează, vin din mediul antreprenorial, știu ce înseamnă să ai grija colaboratorilor, a plății salariilor, știu cât de mult reprezintă fiecare coleg, știu să prețuiesc oamenii.

Datorez respect orașului în care m-am născut, în care am trăit și care mi-a dat totul. De aceea, consider că este timpul liberalilor din ALDE .

(P)

Citit 2566 ori Ultima modificare Joi, 03 Septembrie 2020 12:04