Evaluaţi acest articol
(13 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Fake News-ul este o boală de care România pare să nu mai scape, anumite publicații preferând să înghită pe nemestecate informații apărute din neant, trase pe țeavă de trompetele celor care au un singur gând: dezinformarea.

Încă de la apariția sa pe scena politică, Alianța USR PLUS a fost victima multor atacuri ale opoziției sale, multe dintre acestea fiind viralizate în mod tendențios, atât pe rețelele de socializare, cât și în articolele apărute în presa aservită.

Pe sistemul, „hai să mâncăm și noi o pâine”, o parte din jurnalismul românesc a picat în boala fake news-ului, direct la terapie intensivă, cu șanse infime de recuperare. În lipsa unei legi concrete care să reglementeze statutul știrilor de tip fake news, tot ce ne rămâne de făcut este să demontăm, cu fiecare ocazie avută, orice știre falsă care apare despre Alianța USR PLUS.

Începând cu atacurile împotriva colegei noastre, Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 al Capitalei, atacuri dezmințite, de altfel, chiar de aceasta pe pagina oficială de Facebook, și continuând pe meleaguri gălățene unde, din „gelozie” politică, candidații anumitor formațiuni politice aruncă acuze înspre alte partide parlamentare, acuzând blaturi și cârdășii de curte veche, doar pentru că ei, acuzatorii, n-au prins tot atâtea blaturi.

Tot la nivel de Galați, disperarea politică și frica de USR PLUS îi scoate de la „naftalină” pe foștii turnători la Secturitate, cu dosare la CNSAS, în scopul creării și propagării de fake news-uri.

Fățărnicia să trăiască! Tare bine le-a mai prins până acum!

Noi, Alianța USR PLUS suntem și vom rămâne „altfel de politicieni”. Pentru noi, important este respectul și corectitudinea. Firește, toate acestea în timp ce vom continua lupta începută acum doi ani, de a aduce „Fără Penali în Funcții Publice” în Constituție. Odată înfăptuit acest vis al nostru, al tuturor, inevitabil vor începe să pice capete aflate acum în funcții publice. Într-o Românie fără Hoție, e necesar ca cei pătați să fie înlăturați. Oamenii au nevoie de reprezentanți onești, nu de indivizi certați cu legea.

Și de-aici, din frica patologică de „detronare”, apar fake news-urile, ca armă mișelească menită să influențeze opinia publică și să destabilizeze încrederea pe care românii ne-au dat-o.

Daniel Doboș nu este consilierul meu, nu a fost și nu va fi. Fiți foarte atenți: Tot ce ați citit despre această temă în ultimele 24 de ore este fake news.”, declara, în cursul zilei de ieri, Clotilde Armand, în urma nenumăratelor atacuri la adresa sa. Din care rezultă modul de abordare al oricărui membru USR PLUS, ajuns sau nu în funcție publică: transparent, tranșant, obiectiv. Mai mult decât atât, respectivul Daniel Doboș, motivul disputelor din ultimele zilei, nu mai este membru USR de trei ani de zile, încă de dinainte schimbării conducerii. Iată, un alt fake news demontat!

Votați Alianța USR PLUS la alegerile parlamentare din 6 decembrie! Poziția 3 pe toate buletinele de vot din județul Galați! Noi ne dorim O Românie Fără Hoție și… fără minciună!

Acest material a fost comandat de partidul Uniunea Salvați România filiala Galați (parte a Alianței USRPLUS) și realizat de operatorul economic VIDEOFLOW EXPERT SRL. Cod mandatar financiar: 11200021. Postat de: Trustul de presă DUNĂREA DE JOS S.R.L.

Citit 1240 ori Ultima modificare Joi, 19 Noiembrie 2020 19:00