Mărțișoare muzicale pe acorduri clasice, la Teatrul Național „Nae Leonard”

Mărțișoare muzicale pe acorduri clasice, la Teatrul Național „Nae Leonard”
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Teatrul Național de Operă și Operetă "Nae Leonard" a pregătit concertul de muzică românească "Mărțișoare muzicale pe acorduri clasice", pe 28 februarie, de la ora 18,30, concert condus de la pupitrul dirijoral de maestrul Cristian Sandu. În programul concertului vom asculta pagini de mare popularitate din opere și operete românești.

Din distribuție vor face parte soliștii: Ana Băcanu, Andreea Blidariu, Lăcrămioara Crihană, Adelina Diaconu, Florentina Soare, Sebastian Băncilă, Florin Bobei, Dominic Cristea, Constantin Lupu, Adrian Mărginean și Valentin Vasopol, alături de orchestra și baletul Teatrului, conduse de la pupitrul dirijoral de maestrul Cristian Sandu.

Prețul întreg al biletului pentru concertul "Mărțișoare muzicale pe acorduri clasice" este 21,6 lei, iar prețul redus este 10,8 lei (pentru elevi, studenți și pensionari). Biletele pot fi achiziționate de la casieria teatrului (0236.465.599), în intervalul orar afișat pe site-ul oficial al instituției, www.naeleonard.ro, sau online, accesând linkul www.blt.ro/spectacole-galati.

Vizionarea spectacolului "Mărțișoare muzicale pe acorduri clasice" se va face cu respectarea normelor impuse de autorități privind prevenirea răspândirii bolii COVID-19, sala de spectacole fiind ocupată doar 50% din capacitate.

Citit 4262 ori Ultima modificare Vineri, 26 Februarie 2021 11:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.