Zdob şi Zdub, The Motans şi Irina Rimes, în concert la Galaţi

Zdob şi Zdub, The Motans şi Irina Rimes, în concert la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(22 voturi)

Irina Rimes, The Motans, Zdob şi Zdub, Killa Fonic şi Cuibul vor concerta de pe Faleza Dunării, la prima ediţie a "Zilelor municipiului Galaţi". Acestea sunt doar capetele de afiş ale celor trei seri de concerte live, după cum a declarat Cristi Ochiu, director în cadrul Primăriei Galaţi.

Deşi încă nu a fost anunţat câştigătorul achiziţiei de 800.000 de lei fără TVA pentru "Servicii de organizare a evenimentului Zilele Municipiului Galaţi în perioada 6-12 iunie 2022", Cristi Ochiu, director în cadrul Primăriei Galaţi, a dezvăluit, la Reperul Tv, câteva dintre surprizele care se pregătesc.

Aşa cum aţi putut afla din ziarul "Viaţa liberă", vor fi trei seri de concerte live pe Faleză, un foc de artificii lansate de pe o barjă, festival gastronomic, târg de colecţii şi antichităţi şi spectacole de teatru pentru copii şi tineret, magie şi iluzionism.

"Sărbătorim oraşul şi pe cetăţenii lui. Vor fi evenimente care se vor întâmpla de luni până duminică. De exemplu, librăriile din zona centrală a oraşului vor avea lansări de carte legate de oraşul Galaţi şi de gălăţeni, dar şi ateliere de creaţie. Biblioteca "V.A. Urechia" va avea în fiecare zi evenimente de anvergură prin care încercăm să dăm o notă culturală Zilelor municipiului Galaţi. Toate muzeele vor avea evenimente prin care să scoatem în evidenţă tot ce are oraşul mai bun: cultură, istorie şi vom încheia cu o fiesta de weekend. Vor fi evenimente susţinute de Clubul Sportiv Municipal. De exemplu, în Grădina Publică, va fi simulat un meci de hochei pe gheaţă artificială. Palatul Copiilor va avea demonstrații de dans, tot în Grădina Publică. Teatrele vor ieşi cu spectacole şi momente artistice în stradă. Iar duminică noaptea, vom încheia cu un foc de artificii lansate de pe o barjă, pentru a putea fi urmărit de cât mai multă lume. Gălăţenii vor avea de unde alege, pentru că vor fi evenimente pentru toate gusturile!”, a declarat directorul Cristi Ochiu la Reperul TV.

Citit 10416 ori Ultima modificare Sâmbătă, 21 Mai 2022 23:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.