Nereguli majore la restaurantul chinezesc „Panda"

Nereguli majore la restaurantul chinezesc „Panda"
Evaluaţi acest articol
(37 voturi)

Marți, 3 ianuarie, Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Galaţi a efectuat primul control din acest an, la restaurantul chinezesc "Panda", aparţinând operatorului economic Chuang Ye SRL, urmărind verificarea aspectelor sesizate de consumatori.

În timpul controlului, s-a constatat folosirea unor condiții de păstrare a unor produse alimentare total lipsite de igienă, mai exact spaţii de lucru, paviment şi frigidere neigienizate, rafturi cu zone ruginite, utilizarea unor materii prime cu modificări organoleptice, fără elemente de identificare şi caracterizare şi fără dată limită de consum precizate pe etichetă, folosirea unor produse semipreparate fără indicarea datei de preparare. Totodată, în incinta localului de alimentație publică a fost constatată existența unor grupuri sanitare insuficient igienizate, cu chiuvete nefuncţionale.

Pentru toate aceste nereguli, comisarii CJPC Galaţi au aplicat două amenzi contravenționale în valoare de 10.000 de lei și au dispus oprirea temporară a prestării serviciilor până la remedierea aspectelor constatate și stoparea definitivă a utilizării produselor alimentare neconforme.

Citit 40113 ori Ultima modificare Marți, 24 Ianuarie 2023 05:53

1 comentariu

  • postat de un observator
    Joi, 05 Ianuarie 2023 08:25
    193.230.156.***
    Chinezarii de galati!
    1
    7

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.