Stațiile de autobuz, necurățate la timp (FOTO)

Stațiile de autobuz, necurățate la timp (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Ninsoarea de la sfârșitul săptămânii le-a dat bătăi de cap gălățenilor chiar și după ce s-a terminat. Duminică, persoanele care s-au deplasat cu mijloacele de transport în comun au avut surpriza ca, deși acestea au respectat, în mare parte, graficele, să nu se poată urca fiindcă nu aveau cum ajunge la scara acestora. Stațiile de autobuz din diferite cartiere ale orașului nu fuseseră deloc curățate, așa că zăpada împinsă de lame de pe carosabil, aflată în diferite stadii de topire și amestecată cu substanțele anti-îngheț împrăștiate, se adunase în mormane la marginea trotuarelor, făcând dificil, dacă nu imposibil, accesul în autobuz sau troleibuz. Practic, pentru a putea urca, trebuia să intri în zăpadă până la genunchi, iar până la gleznă te scufundai în apă. Dacă încercai să găsești un traseu printre mormane astfel încât să te uzi mai puțin la picioare, pierdeai autobuzul. 

Mai bună era situația în stațiile  de tramvai, dar numai tramvaie vechi am văzut pe trasee, cele noi fiind, foarte probabil, prea joase pentru a putea circula în siguranță. Până și plugul de curățat linia fusese atașat tot la un tramvai vechi. 

Deși utilajele de deszăpezire au mers continuu, prin stații n-au intrat. De ce, o să aflăm probabil post factum, dacă ne mai răspunde cineva

Citit 3092 ori Ultima modificare Miercuri, 01 Februarie 2023 06:25

4 comentarii

  • postat de Cineva
    Luni, 30 Ianuarie 2023 21:49
    5.13.227.***
    ""Dezapezirea "" - o batjucura fata de cetateni si detinatorii de masini.
    De ce nu se arunca zapada in Dunare si blocheaza locuri de parcare sau trotuare ?
    Raspune Primare !
    0
    0
  • postat de Cetatean
    Luni, 30 Ianuarie 2023 14:01
    78.96.84.***
    Ce a fost curățat la timp??? Sumele colosale plătite firmelor de deszăpezire DE NOI, AU FOST DATE, DAR NINSOAREA I A LUAT TOT PE NEPREGAYITE. Și da incapabili,sa nu spun altfel, au înțeles ca doar str. Domneasca și Brăilei se dezapezesc, întrările în parcari și străduțele adiacente nu este în obli
    0
    0
  • postat de Cristi
    Luni, 30 Ianuarie 2023 04:59
    5.13.228.***
    Anul asta utilajele de deszăpezire au fost ca și inexistente, cartierele înzăpezite, pe străzile principale s a circulat foarte greu, trotuarele și stațiile de autobuz cu prea multă zăpadă. Dezamăgitor.
    0
    0
  • postat de Dogaru Ioan
    Duminică, 29 Ianuarie 2023 18:22
    86.124.202.***
    Numai statiile? E jale cu traversarile, primaria a dat cu sare si fiecare trecere de pietoni este o balta. Sa nu mai vorbim de noile parcari din Micro 20 unde a trecut un buldozer care a deblocat masinile pe o parte blocandu-le pe cealalta.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.