Traseismul politic, vânzare de suflet sau vânare de vânt electoral?

Traseismul politic, vânzare de suflet sau vânare de vânt electoral?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Bilă Albă – Procurorilor care, în ciuda presiunilor, continuă „dosarul Boldea” cu cel al Aviasan, demolând încă o legendă despre care se vorbea doar la colţuri într-un real caz de corupţie la nivel înalt.

Bilă Neagră – Liderilor PDL care nu cântăresc cu aceeaşi unitate de măsură atunci când vorbesc despre iubirea şi fidelitatea de partid. Astfel, Frunzăverde este considerat traseist şi că şi-a vândut sufletul, pentru că a plecat de la PDL la PNL, însă noii parteneri – progresiştii – care au deja la activ un drum mult mai sinuos sunt priviţi ca nişte parteneri de încredere. Exemplificare: în cadrul noii Alianţe Pentru Progres de la Galaţi (formată din PDL şi APP), cei patru progresişti desemnaţi să participe, alături de PDL la stabilirea candidaţilor pe listele comune sunt: Dan Dobrea, senatorul Laurenţiu Chirvăsuţă, preşedintele CJ Eugen Chebac şi Viorel Bălan. Cu excepţia primului, avem doi foşti pesedişti (care şi-au obţinut actualele mandate alese pe lista PSD, dar din care preşedintele CJ a mai fost şi pe la PD), iar ultimul este fost membru PD.

În plus, dacă ar fi să dăm crezare zvonurilor, nu va mai fi mult până când PDL va anunţa că va susţine candidatul independent – viceprimarul, fost PSD – la funcţia de primar. Din acest punct de vedere, ar fi interesant de văzut cum aplică la Galaţi Emil Boc ideile despre „traseism politic”, „vânzarea de suflet” sau „casa părintească” ce „nu se vinde niciodată”?!

Citit 12501 ori Ultima modificare Luni, 02 Aprilie 2012 12:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.