Raportează comentariu

Haideti domnilor, oameni buni nu mai amagiti galatenii degeaba fiindca nimic nu se va realiza. Cel putin nimic bun nu se va realiza pentru Galati. Dovada? Pai iata ca de la Carol I si pana astazi in zilele noastre nu s-au relansat nimic concret, nimic de trecut la fapte decat niste simple dezbateri.

Exact cum ati scris dumneavoastra in articol, scris corect, adevarat, real (realitatea dura, cruda a galatenilor, a Galatiului sortit subdezvoltarii si nemodernizarii, sortit mocirlei):

"şi-au propus să relanseze dezbaterile pe tema unui proiect ce ar putea schimba complet faţa economică a Galaţiului."

Deci ce spuneti ca si-au propus sa realanseze? Dezbateri? Deci de la Carol I incoace nu o tinem, nu "o ardem" (cum spun tinerii rebeli si liberi) decat in dezbateri si nimic mai mult ca si fapte concrete. Deci de la Carol I si pana astazi in 14.10.2017 nu am fost in stare decat sa lungim niste asa-zise "dezbateri" pe cand alte orase, alte tari pentru dezvoltarea si modernizarea lor au trecut demult la fapte. Numai noi ne scaldam in povesti, vorbe si "dezbateri". Hai sictir ca Galatiul e sortit esecului in ansamblul sau si datorita faptului ca e populat cu multi "mofturosi"(sa-i numim doar atat) carora nu le-a convenit si carora nu le convine nimic a se realiza in Galati.

O sa o lungim si pe asta cu terminalul intermodal de transport marfuri, acela cu containere de marfuri in Port Bazinul Nou din Galati mult si bine si de acum inainte si nimic concret, palpabil nu se va realiza. Galateanul e satul de vorbe, de povesti, de moduri de a fi dus cu zaharelul. Intrebati, "presati", faceti un presing mai agresiv cu intrebari despre termenul, despre data, despre orizontul de realizare a acestor proiecte in Galati si veti vedea raspunsul...Terminalul intermodal de transport marfuri nu e decat un vis frumos transformat intr-o alta amagire, intr-o noua amagire (a cata oare) pentru galateni. Galatiul e ca nuca-n perete.

De s-ar realiza lucrurile acestea: si terminal multimodal in Portul Galati dar si Galati ca punct de tranzit in ruta Prutului navigabil. Pacat ca nu ramanem decat cu vorbe.