Raportează comentariu

Faza cu două tururi este o vrăjeală. Da, e absurd sa fii primar cu 25% sau cu 39% sau cu 10%, dar la fel de absurd este sa obligi cetatenii să-și schimbe opțiunea de vot. De ce nu facem și noi ca în Grecia, unde regiunea, județul și orașul sunt conduse de același partid, ca mai apoi sa nu se acuze reciproc de incompetenta.

Asadar și prin urmare, faza cu două tururi nu se mai poate face decât pentru 2024, fiind ilegal sa schimbi regulile alegerilor locale cu mai puțin de 6 luni înainte de organizarea lor, respectiv un an mai devreme în privința celor legislative, europarlamentare și prezidențiale. Romanii susțin acum o ilegalitate, o mârșăvie marca PNL/PDL, doar sub manipularea ANTI-PSD, dar dacă PSD ar fi vrut sa modifice ceva, imediat ar fi sărit ca arși, manipulați. Știți ca Orban face ședințe la 9 seara și mai târziu? Nu mai este noaptea ca hoții?

În 2011 tot PDL À FĂCUT UN SINGUR TUR, CA SĂ POATE LUA MAI MULTE MANDATE DE PRIMAR. E SIMPLU. ACUM, TOT EI VOR DOUA, CA LE CADE ALTFEL FELIA DE GEM LIBERALILOR DIN PDL.

am văzut mai sus ca Galațiul à rămas fără regionala CFR, nimic mai fals. Proiectul cu patru régionale, prin care Galați, Constanța, Brașov și Craiova erau eliminate și integrate deIasi, București, Cluj-Napoca și Timișoara a fost abandonat din cauza distantelor mari. A fost o încercare proasta a unuia din PDL.

Fără industrie nu a rămas datorita primarului Nicolae. Și nici 30 de ani n'a fost condus de PSD. vedeți cine à guvernat dezastruos între 1996-2000 când ne-au terminat iar apoi 2005-2012...tot dreapta, tot Băsescu, Boc, Tăriceanu, musca, turcan, anastase, Udrea, EBA ETC.