Raportează comentariu

Cati astia de comentati ati iesit sau ati iesi in strada ca sa subliniati ce spuneti aici?? Ma lasati cu lovitul in aripa si cu ecologismele cand nu sunteti in stare sa puneti mana si sa ridicati o hartie aruncata pe jos de altu` pe premiza: "nu stiu, nu-i al meu, eu sunt ecologist si arunc gunoiul meu la ghena"?

Articolul e foarte bine documentat (comparativ cu precedentul), destul de bine punctat factual si scris in maniera in care ar trebui scris un articol impartial. Restul sunt speculatii. Teoriile conspiratiilor sunt la moda, stiu. Niciunul din cei care comenteaza aici nu ar lupta, fizic, sa isi apere "viitorul copiilor". Da' asa e romanul, analist.

De unde stiti voi cat dauneaza exploatarea gazelor de sist? Cati dintre voi s-au informat real despre riscuri, cati ati citit studii facute in zonele afectate, cati ati cautat macar informatii despre ce inseamna gazul de sist?

Sunteti oi, dragilor. Daca maine vine un nene si va spune ca exploatarea gazelor de sist o sa va mareasca durata de viata cu 20 ani, o sa va schimbati complet comentariile.