Raportează comentariu

Multumesc frumos, stimate domn, pentru discurs. Mi se pare flatant ca v-ati documentat atat doar pentru dreptul la replica. Chapeau!
Ma respect prea mult ca sa ma cobor pana intr-atat incat sa va raspund de la acelasi nivel. Dar, da, apreciez mult de tot lectia despre gazele de sist oferita cititorilor.

Daca e sa va luati valul de ura asezat comod pe capul dvs. si al tuturor care nu sunt de acord cu ideile infipte cu forta de altii in capsor, o sa vedeti ca nu am mentionat ca procedeul de fracturare hidraulica e periculos sau nu. Am indemnat oile care cred tot ce li se spune sa se documenteze suficient, singurei, inainte de a tipa. Si, daca tot tipa, sa o faca in mod organizat. Luati exemplul Bulgariei, daca aveti nevoie de modele. Toate statele care au interzis procedeul au facut-o datorita presiunii publice. In Galati, au iesit la protest maxim 50 persoane. Am fost acolo! "Ce trebuie sa strigam, ma?"

Ma bucur ca dl. Kolbay a creat o dezbatere, asa se nasc idei si actiuni. Ma intristeaza, insa, sa vad cata ura e in oamenii care se vor de bine, dar care se cred semizei in fata calculatorului. Pana la proba contrarie. Haideti afara, domnule! Haideti sa prezentati discursul pregatit doar pentru a "o pune la punct pe domnisoara aia nesimtita" in fata a mii de oameni. Ce spuneti?


unu, nimeni nu e gonit. E o alegere constienta, adaptata necesitatilor, reale sau imaginare, fiecaruia. Ne-am obisnuit sa ne comparam doar cu vestul, desi nu avem nici pe departe independenta si mentalitatea lor. Uita-te la comentarii si o sa vezi despre ce vorbesc. Asteptam mereu ceva de la altcineva, injuram mereu politicienii, ne plangem mereu ca nu avem, dar nu venim cu idei viabile de imbunatatire si nu luptam pentru viitorul nostru si al copiilor. Eu inca mai cred ca se poate trai normal in Romania, atat timp cat iti protejezi singur drepturile, iti pastrezi capul pe umeri si iti asumi obligatiile. Sunt aceleasi valori pe care i le prezint si copilului meu. Iar ce alege el sa faca mai departe, va fi decizia lui, nu imputata de niste oamenii de bine care nu stiu decat sa tipe in spatele unui monitor si sa injure pe oricine nu e de acord.