Raportează comentariu

E cea mai mare ticalosie si prostie ce a facut Primaria de la revolutie incoace! Ce era gratis de pe vremea lui Ceausescu acum e cu bani si va fi un adevarat razboi si o aentura sa mai gasesti un loc de parcare . Va trebui sa luptam ca sa eliminam aceasta aberatie nu doar prin vot ci si prin alte mijloace. Parcarile in cartiere trebuie sa fie libere si gratuite. Inteleg ca sa fiu poate unele zone dar nu peste tot.
In timp ce parcarile vor ramane goale ceilalti nu vor avea unde parca. Daca ceva a fost bun pana acum si toata lumea avea loc si gasea loc acum s-a stricat de catre primarie. Nu sunt parcari pentru cate masini sunt. Primaria e administrator si nu proprietar.
Parcarea de la Sf mina e goala pentru ca au pus cu plata si acolo vin doar camioanele cu marfa. Inainte era plina si cei din zona parcau acolo.
Nu e mai bine sa pui un impozit anual de 40 lei si sa lasi toate parcarile la liber decat sa te chinui sa platesti cu sms sau cu fise? Nu toti au credit pe telefon sa plateasca cu sms. Dati alternativa conform legii.