Raportează comentariu

Pana cand patronatele nu vor vrea sa plateasca muncitorii cu salariu tarifar orar si nu ca acum, iti dau salariu minim si muncesti cat vreau eu (peste 200 ore luna), vom vedea mult si bine patroni care nu gasesc salariati si pe partea cealalta oameni fara ocupatie.
In plus, ar trebui ca patronatele sa se implice sa-si gaseasca salariatii de pe bancile scolilor motivand liceeni si studenti sa invete o anumita meserie. Dar ei nu fac asta; vor totul de-a gata. Asa ceva nu se poate. Deci nu va mai plangeti domnilor, culegeti ce semanati, "tineri analfabeti functional" cu pretentii salariale mari care prefera sa fie someri decat sa va bateti joc de ei.
Si daca mai dam o pagina vedem tineri absolventi fara nimic in cap, care chiar daca le dai si 3000lei in mana nu-i duce capul la treburi banale, gen data entry sau un banal copy-paste. Da, sunt si asemenea specimene si s-au inmultit in ultimii ani. Ministerul Educatie ce spune de treaba asta cand lasa anumite licee sa functioneze cand ar trebui transformate in scoli profesionale !!!