Raportează comentariu

De acord cu tine @ego, insa de ce crezi ca au ajuns romanii sa ceara servicii acestor indivizi spanioli cu asa probleme, inclusiv psihice? Imi amintesc de povestile bunicilor care spuneau ca in anii '40 tiganii veneau, vara prin sate din poarta in poarta ca sa ajute prin gospodarii, ptr un ban sau ceva de mancare. Eu cred ca de asta europenii confunda pe romani cu tiganii, si din cauza modului asta de viata, asemanator cu al tiganilor, pe care il vad la romanii plecati in afara.
Apoi, cei mai multi dintre romanii astia vor sa-si achite banci, nu pleaca fiindca mor de foame in Romania. Ma intreb, cand au ajuns mai importanti banii, casele si masinile, decat copii lor, timpul petrecut cu parintii ramasi in urma care raman la mila sistemului?!
Oare nu cumva generatia asta de pensionari (majoritatea peste 50de ani) plecati cateva luni pe an in afara sa faca servicii de mizerie prin casele strainilor, dauneaza modului cum sunt/or sa fie perceputi in viitor copiii lor (care speram sa aiba o educatie si sa fie capabili de ceva mai decent) in afara?