Raportează comentariu

Asa este, nu se poate trai in tara asta si mai ales in Moldova. Moldova a devenit o zona tampon, unde nu se intampla nimic, nici investitii, nici autostrazi, aeroporturi.... Politica se gandeste doar la fotoliile comode in parlament si alte institutii de conducere a tarii. Asa toti vor pleca fara sa se uite inapoi!

Totusi articolul nu vorbeste tocmai de asta. Spune ca o fata care nu parea ca invata prea bine (recunoaste chiar ea ca nu era prea sclipitoare), a avut ambitia sa demonstreze ca poate sa devina cineva. Si a devenit. In ROMANIA. Toti astia cu ganduri de plecat, ar trebui mai intai sa se trezeasca la realitate, sa faca ceva, sa iasa din starea de ASTEPTARE, pentru ca nu va veni nimeni sa le dea ceva gratis. Trebuie sa te pui singur la treaba, sa transpiri, sa lupti!

O fata care nu invata prea bine, a facut facultatea (cati din voi astia care vreti sa plecati, ati avea "curajul" asta?) si mai intai a plecat la Mangalia, s-a intors la Galati dupa care a plecat afara. Asta pentru ca s-a dovedit ca era buna, au cautat-o de la Bucuresti. Si tot ca lucra bine, i-au prelungit contractul.............s.a.m.d.

Oricum e mai bine afara, Pentru ca mandrii nostri care ne conduc nu fac nimic sa opreasca aceasta tendinta! Si nici nu vor face!