”Zombieland” va avea şi partea a doua

”Zombieland” va avea şi partea a doua
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La aproape zece ani de la lansarea primului film, Sony a anunţat producţia unui sequel. Potrivit Variety.com, acesta va beneficia nu doar de regizorul originalului, Ruben Fleischer (aflat acum la cârma lui Venom), dar şi de revenirea starurilor acestuia - Emma Stone, Woody Harrelson, Jesse Eisenberg şi Abigail Breslin.

Echipa este întregită de scenariştii Paul Wernick şi Rhett Reese, deveniţi cunoscuţi între timp pentru franciza "Deadpool", care au imaginat deja povestea continuării. Filmările sunt programate să înceapă în ianuarie 2019, iar lansarea va avea loc în octombrie. Momentan, studioul nu confirmat vreo cifră legată de bugetul de producţie; se presupune însă că aceasta va depăşi cele 24 milioane de dolari alocate primului film (care a avut încasări de peste 100 milioane de dolari la box-office-ul internaţional).

"Zombieland 2" va avea acelaşi stil horror-amuzant şi va purta echipa de celor patru eroi apoi până în inima Statelor Unite - pornind de la Casa Albă. Ei vor înfrunta de această dată un nou soi de zombi, ceva mai evoluat, dar şi o seamă de supravieţuitori.

Citit 5790 ori Ultima modificare Duminică, 10 Octombrie 2021 02:07

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.