Lansarea proiectului ”DEZVOLTARE SUSTENABILĂ PRIN DIVERSIFICAREA ACTIVITĂȚII LA SC PROINVEST RURAL PRESTSERV SRL”

Lansarea proiectului ”DEZVOLTARE SUSTENABILĂ PRIN DIVERSIFICAREA ACTIVITĂȚII LA SC PROINVEST RURAL PRESTSERV SRL”
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

S.C.  PROINVEST RURAL PRESTSERV SRL,  în calitate de Beneficiar,  implementează proiectul „DEZVOLTARE SUSTENABILA PRIN DIVERSIFICAREA ACTIVITATII LA SC PROINVEST RURAL PRESTSERV SRL”, cod MySMIS 113837 , finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: ”Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.1 : “Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”.   

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice în calitate de Autoritate de Management și cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud – Est, în calitate de Organism Intermediar.

Valoarea totală a proiectului este de 1.349.944,81 lei, din care valoarea finanțării nerambursabile este de 891.148,08 lei.

Obiectivul general al proiectului: Diversificarea activitatii la PROINVEST RURAL PRESTSERV SRL prin achizitia de echipamente de ultimă generaţie necesare derulării activităţii lucrărilor specializate de constructii drumuri, cod CAEN 4211, într-un interval de 12 luni de la data semnarii contractului de finantare, astfel încât să contribuie la dezvoltare regională, precum şi  la consolidarea si dezvoltarea durabila a sectorului de servicii din Regiunea Sud, Est.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:  Crearea a trei noi locuri de munca; Menţinerea, peste 3 ani de la data finalizării proiectului, a locurilor de muncă existente la depunerea cererii de finanţare şi a celor trei locuri de muncă nou create; Achizitionarea de utilaje specifice lucrarilor de constructii drumuri

Durata de implementare a proiectului este de 27  luni:  respectiv de  la data 01.03.2017 până la data 31.05.2019.

Informaţii suplimentare se pot obţine la: Dna. MARIANA NICOLAE - administrator, cu urmatoarele date de contact: telefon 0727431555, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

www.inforegio.ro | facebook.com/inforegio.ro

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

(P)

Citit 5305 ori Ultima modificare Joi, 06 Septembrie 2018 15:09