Peste 1.500 de locuri de muncă, la Bursa de astăzi

Peste 1.500 de locuri de muncă, la Bursa de astăzi

Arhiva VL
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
2 comentarii

Aproximativ 70 de angajatori (54 din Galaţi şi 15 din Tecuci) şi-au anunţat, până ieri, participarea la Bursa generală a locurilor de muncă, organizată astăzi în municipiile Galaţi şi Tecuci, de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Galaţi. Aceştia oferă, în total, peste 1.500 de locuri de muncă, din care 189 sunt destinate persoanelor cu studii superioare.

Conform AJOFM, cele mai căutate meserii sunt cele de operator suport tehnic pentru servicii de comunicaţii electronice, confecţioner cabluri, inspector SSM, electrician, lăcătuş, frizer, sudor, manipulant, muncitor necalificat, agent asigurări, iar pentru persoanele cu studii superioare, cele de inginer mecanic, inginer automatist, inginer IT, inginer instrumentaţie, inginer instalaţii, economist.

Printre firmele reprezentative ale Galaţiului care şi-au anunţat participarea se numără Damen, ArcelorMittal, Arabesque şi Martens.

Bursa are loc astăzi, 12 aprilie, începând cu ora 9,00, în corpul D al Facultăţii de Inginerie din str. Domnească nr. 111, vizavi de Catedrală (în Galaţi) şi în sediul ALOFM Tecuci din str. Mihail Kogălniceanu nr. 60, bl. A2, parter (în Tecuci).

Citit 2724 ori Ultima modificare Vineri, 12 Aprilie 2019 16:10

2 comentarii

 • postat de Sabrina Vineri, 12 Aprilie 2019 13:24 82.137.8.*** Link la comentariu
  1
  4

  Să se organizeze următoarea Bursă in Spania sau Italia De ce??? Pentru că toți băieții Deștepți și fetele Frumoase și buni de MUNCĂ la PATRONII din Galați care acum se NUMESC ANTREPRENORI CĂ SUNĂ MAI COOL au fost fugăriți de Salariile minime pe ECONOMIA ROMÂNIEI NU A SPANIEI sau a Italiei

  Raportează
 • postat de Alexuz Vineri, 12 Aprilie 2019 08:05 5.2.205.*** Link la comentariu
  2
  16

  Aceeasi bataie de joc ca in ultimii ani. Din 1500 de locuri o sa fie angajati 200 si raman vreo 50 la sfarsit cand vad despre ce este vorba exact ca datile trecute.
  Aduceti firme straine la bursele astea sa recruteze direct exact ca in Cluj, Brasov, Timisoara, etc.
  Viitorul este in alte orase sau in strainatate nu in tentativa asta de oras.

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro