Ce părere aveţi despre viitorul COMBINATULUI?
Foto: Foto: Liviu Ghinea

Ce părere aveţi despre viitorul COMBINATULUI?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

A fost o vreme în care numele Galaţiului era aproape sinonim cu cel al combinatului siderurgic. Criza economică şi reducerile de personal au modificat însă această percepţie. În prezent, gălăţenii sunt destul de sceptici faţă de viitorul combinatului siderurgic. Iată răspunsurile pe care le-am primit într-un scurt sondaj de opinie referitor la acest subiect.

George Arsenie (foto): "Sincer, eu nu cred că îşi va mai reveni în veci. Cred că cea mai mare prostie a statului român a fost să privatizeze această emblemă a industriei româneşti. Au rămas foarte mulţi oameni pe drumuri şi, din păcate, nu s-a mai pus nimic în loc. Probabil că singura salvare reală pentru Combinat ar putea veni tot de la stat. Altfel, în câţiva ani, acesta va ajunge fier vechi."

Ilie Andrei: "Cred că şi Combinatul se va îndrepta în următorii ani către un faliment răsunător. Din păcate, cam toate privatizările făcute în România au avut aceeaşi soartă. Singura întreprindere din Galaţi care a mers după ce a fost preluată de o firmă privată este Şantierul Naval. Din păcate, aceasta este excepţia care confirmă regula. Nu ştiu dacă cineva mai poate salva Combinatul."

Gheorghe Hagiu Manda: "Nu cred că acest mastodont mai poate fi salvat. Am lucrat acolo până în anul 2000, când am ieşit la pensie. Înainte de privatizare, ni se spunea că muncitorii sunt cei care distrug Combinatul, prin furturi. Acum, cel care distruge acest producător de locuri de muncă este chiar statul, prin practicarea unei politici antiafaceri. Preţurile energiei cred că vor ucide Combinatul."

Citit 2495 ori Ultima modificare Joi, 19 Iunie 2014 21:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.