Raportează comentariu

Discutând "raţional" şi "intelectual", fostul premier Tăriceanu este nu doar depăşit de realitate ci, chiar rău intenţionat.
După mintea lui, va trebui să aşteptăm până traficul pe şoselele patriei va da pe afară şi atunci vom contacta Becthel pentru a ne face autostrăzi.
Nu portul este problema oraşului nostru. Acolo există posibilităţi tehnice pentru construirea navelor într-un număr mult mai mare decât în prezent.
Subtraversarea Dunării este decisivă pentru viitorul gălăţenilor. Traficul de mărfuri, dezvoltarea turismului spre Dobrogea( Mţii Măcin, mănăstiri, litoral, Deltă, s.a.m.d), captarea călătorilor care vin din nordul Moldovei spre Constanţa, extinderea oraşului pe celălalt mal, impulsionarea construcţiei de drumuri, accelerarea amenajării urbane între Galaţi şi Brăila şi altele.
Vom avea noi locuri de muncă, vom beneficia de dezvoltarea unor afaceri legate de subtraversare(administrare, întreţinere, dezvoltare).
Şi eu sunt de părerea că un tunel este o soluţie mai bună. Pentru costuri, pentru navigaţia pe Dunăre, pentru siguranţa în caz de cutremur , pentru reclamă.
Primarul Marius Stan trebuie să-şi continue cu tenacitate, cu răbdare, cu argumente, proiectul.
Tăriceanu, omul în care" bubuie" economia este o dovadă crasă a lipsei de competenţă a clasei politice.