Raportează comentariu

MAI bine impozitom proprietarii de caini cu 1000 lei. Pentru un copil nu cheltuiti 1,89 de lei pe zi, dar pentru un caine da. Sa va fie rusine. Si de cand va plimbati dumneavoastra pe jos pe strada ANA IPATESCU, care este in constructie de vreo cativa ani.
42 lei impartit la 30 de zile sunt exact 1,4 lei. Cu care sa hranesti un copil.
Animale sunt pe strada tot din cauza unor "animale de stapani", care se numesc iubitori de animale, care sunt doar nistre profitori. Ai un catel? CE rasa e? Vreau si eu? Femela, ca sa faca pui. Apoi merge in piata sa faca bani, dar surpriza, nu are carnet, nu e vaccinat. Nu-l vrea nimeni. Iar eu marele iubitor de animale am 10. Ce fac?
II dau maine in strada, ca ii i-a cineva. Si uite asa, un om din galati, care are un PFA, un SRL , ajunge sa plateasca 50+50+3 leiadica 103 lei pe an pentru niste idioti, care au avut si ei o mica afacere cu catei.
RUSINE"iubitorilor de animale". Daca va iubiti animalele, platiti impozit 1000, ca din cauza voastra sunt altele pe strada.
NU vrei sa platesti impozit 1000, fa dovada ca este castrat, are carnet si este vaccinat anual.
Daca are mai mult de 15 kg, cand ii castrati sa nu uitati sa le scoateti si dintii, ca ei chiar daca sunt castrati tot vor musca, idiotilor.
Fara sacrificii nu se poate.