Raportează comentariu

Pai daca stam sa ne gandim bine, avand in vedere ca tot s-au inchis fabrici si uzine la Galati, eu cred ca reteaua duce. Si reteaua de curent si cea de gaze. Pana acum nu am auzit un raspuns oficial de la Electrica sau GDF ca nu duce reteaua lor, pai privatii sunt prosti sa nu mai incaseze in plus? Asta e asa o gluma nu?
Ca o idee (de la Braila) n-ar fi rau ca cei fara datorii la intretinere, la impozit, sa beneficieze de 2000 de lei din partea primariei pentru centrale fie ele pe gaz, curent, convectoare etc. Ce atata "la comun" ca pe vremea lui Ceasca, ai bani platesti stai in caldura, nu ai bani stai in frig. E foarte simplu. In felul acesta cei care nu au datorii, oameni corecti, primesc ceva pentru faptul ca au fost corecti, iar cei cu datorii isi platesc tot singuri din buzunarul lor.
O sa ramana 1000 de oameni fara servici? Pai firmele astea care monteaza centrale termice (dau gauri, sudeaza tevi, aprobari etc.) cu cine o sa faca fata avalansei de cereri? Tot cu meseriasii care au mai ramas prin CET si Apaterm nu? AAAAAA ramane TESA fara loc de munca? Pai nu ne-am dorit capitalism in '89? Hai sa vada si politrucii angajati pe pile cum e sa iti cauti un loc de munca in 2015 ;)