Raportează comentariu

Un editorial excelent domnule Ghinea!! Felicitari si mult succes in continuare!!
Solutia pe care o oferiti, de a avea procurorii acuza si implicit aresta pe toti coruptii care s-au perindat pe la conducerea urbei, este una extraordinara care ar trebuie sa fie pusa in aplicare imediat.
Toata conducerea orasului (planuri, buget, decizii, manageri de proiecte, numere de telefon pentru fiecare proiect, etc.) trebuie sa fie cat mai transparenta pentru toti cetatenii orasului care vor avea oricand o imagine concreta cu ce se va face pentru ei si cand se va rezolva.
Cetatenii vor putea vedea si implicit veni cu idei sau solutii cum sa imbunatateasca orasul unde locuiesc mai ales cand taxele venite de la ei vor fi puse la bun uz.
Tehnologia a ajuns asa de ieftina si usor de implementat ca aceste idei sa fie implementate imediat. Cetatenii orasului ar putea trimite ideile lor sau ar putea contacta consilierul responsabil pentru aria lor.
Asta ar elimina toti oamenii care nu fac nimic in afara sa bea cafele si sa rasfoiasca hartii pe banii cetatenilor si pe care ii trateaza numai cu aroganta sau cu "nu se poate" fara sa-ti ofere solutia la problema care o ai.
Sefii celor din primarie sau Consiliul Judetean sunt cetatenii care i-au votat.