Raportează comentariu

Tara insasi este terminana, nu doar catunul sau comuna Galati!
Lucrez intr-o tara sus-vazuta, dar de un rasism care te ajunge pana la coaste! In prima zi, im intrebat in tren a cata statie este un anume oras,
4 persoane m-au mintit politicos ca nu ar sti, pana la urma o fatuca mi-a spus ca merge chiar ea in acel oras si este penultima statie!
Apoi la market nu mi-au dat voie sa pun un produs in cosul cuiva, desi aveam bani fixi, uitase-m sa-l tren prin casa, am primit priviri gen: Go home! Am si auzit aceste vorbe de un grup de pusti pe biciclete! Apoi cand sa-mi fac un card bancar, colegul celui care se ocupa de dosarul meu intr din ce tara este? Romania! AAA Inchide repede geamurile si usile! am incheiat citatul!

Suntem rezultatul unei coloane vertebrale cocosate de comunism, incultura, prostie, imaturitate, lasitate... daca ar fi sa ne privim in oglinda multi dintre noi si sa ne judecam pe noi insine nu cred ca ne-am place ce am vedea!
Cum sa fie departe TARA daca acolo am lasat sa fie dusa! Este rezultatul pasivitatii si lasitatii noastre! Este prea tarziu! Mult prea tarziu!
Romanie dulce Romanie, ai ajuns o colonie! - Eu. Din pacate de cea mai joasa speta, un experiment reusit pentru marile puteri!