Raportează comentariu

Problema in relatiile cu autoritatile este ca ele nu tin cont de proteste, mint si nu raspund (sau nu pot fi trase la raspundere). Ele isi vad linistite de treaba si stabilesc doar noi impozite doar pentru binele lor financiar si al institutiilor statului.
ACESTE AUTORITATI NU SERVESC CETATEANUL! Desi este de datoria lor!
De cinci ani functioneaza parcarile cu plata intre Neacsu si Spital, pe Brailei, si nici pana acum nu s-a rezolvat problema Rezidentilor, asa cum este normal in orasele care respecta cetateanul.
Asa zisele abonamentele pentru parcarea in zona de rezidenta nu confera siguranta unui loc de parcare si, in plus, este o masura discriminatorie si anticonstitutionala: Rezidentii sunt obligati la o taxa care nu este obligatorie pentru restul cetatenilor din oras, doar pentru ca Primaria si-a permis sa transforme parcarile de langa bloc in parcari cu plata, fara a face nici un fel de investitie in zona.
In baza impozitului platit primariei, Rezidentii trebuie sa aiba acces la parcarile de langa bloc, precum au acces toti cetatenii orasului, fara nici un fel de taxa suplimentara, daca nu li se acorda in plus alte drepturi.