Raportează comentariu

Lasand la o parte toate negativismele la adresa celor care, pentru a-si face meseria pusa in slujba exclusiva a oamenilor, diferit de alte profesii, doar cu angajamente pe contracte de munca, aici nu exista drum de intoarcere!

Ce mai, tura, vura, de cand lumea si pamantul medicul a fost si este pus in linia intai pentru a apara sanatatea si viata oamenilor, alaturi de soldati si ofiteri pe front, in pandemii, in spitale, samd.

Nu am auzit in zilele noastre de medici fara de arginti, ca cei zugraviti pe peretii bisericilor; toti, dar toti acesti demiurgi pusi in slujba exclusiva a oamenilor, au primit/ primesc retributii banesti de acolo unde profeseaza, spagi, de ce sa nu recunoastem, toti am dat, desi nu meritau, doar spre siguranta si linistea noastra ca va fi bine, desi unii, saracii, dupa, au plecat in sicriu de la locul sacrilegiului

Parearea mea, pe care va rog sa o consemnati, este ca ceea ce fac unii medici, ACUM, cand natiunea tremura in fata mortii, sunt fapte de lasitate, incalcare a unui juramant sacru si terfelirea a mii de ani tuturor semenilor care au avut acea nobila denumire de doctor, un sacrilegiu!

Ceea ce a facut presedintele tarii, acordandu-le stimulente ca sa-si exercite profesia de medici, este o greseala grava de a ceda in fata unei categorii de cetateni mai speciali, de a depune munca in folosul tarii, profesie pentru care au depus un juramant, care echivaleaza cu juramantul soldatului aflat in fata mortii pe front!

Acest gest incalifucabil de a fugi de pe campul de lupta din fata inamicului covid-19, prin lasitate si santaj, sau motive care nu se mai regasesc, sunt de maniera de punere in dreptul unei pedepse inca neprevazuta in codul penal!

Oricum, este grav ce face aceasta categorie profesionala si datorita slabiciunii societatii, care acum se indreapta impotriva ei!
Cron Job Starts