Raportează comentariu

Cu tot respectul , cred ca e bine sa ne documentam atent si din surse sigure , cand au fost intrebati medicii daca vor sa se vaccineze , daca se stia in acel moment data la care va veni vaccinul si de unde va veni. Nu era inca disponibil nicaieri , in Germania nu era vaccin ptr medici , in Belgia nu era dar MS Romania il putea aduce! Ce tari suntem! Probabil noi avem o retea de distribuție bine pusa la punct, o legatura directa cu SUA .
Chiar daca stii ce e bine sau rau in vaccinare , daca ai unele dubii legate de modul in care functioneaza sistemul din care faci parte sau modul in care se va desfasura o actiune , indiferent ca esti medic , politist , militar etc , ca om ai tot dreptul sa refuzi o procedura. Asta nu inseamna ca recomandarile sau munca acestor specialisti nu sunt bune sau de încredere. Daca nu ne documentam pe teren si o facem stand la calculator informandu-ne de la altii, asta inseamna ca nu ar trebui sa citim articolul pentru ca nu e de incredere autorul?
Este important sa ne vaccinam , este metoda prin care putem scapa rapid de situatia asta , mai ales ca sunt inca persoane cu fata descoperita prin orase ,care sfideaza pe oricine si orice . Respect munca depusa pentru scrierea articolului dar va rog sa faceti o documentare mai profundă la urmatorul.