Raportează comentariu

De asta-i "sud-estul Europei" cu "arta metalică" fiindcă e de "maro". Ăștia de prin părțile astea nu știau ce să facă, nu se pricepeau și nu aveau talent la nimic altceva și s-au trezit să facă și să spună, să prezinte și ei celorlalți niște fiare pe post de "artă".
Când nu poți accede la un nivel sau la un talent peste puterile tale te mulțumești și tu cu ce ai la nivelul tău. Nu poți să accezi la un nivel superior, te pui și spui și tu că joaca, modelajul cu noroiul e "artă", e ceva "deosebit". Doamne Dumnezeule.

Și mai erau unii care mai și făceau comparația dementă, cel puțin spus deplasată cu Turnul Eiffel. Doamne apără-ne și protejează-ne de așa ceva.

Luați fierătaniile astea și puneți-i-le în curte, domnului Cilincă, dar și admiratorilor acestor "minunății", dacă lor le plac atât de mult, dar lăsați orașul în pace ši nu-l mai umpleți cu fiare.

P.S.: De ce credeți că asta cu "arta în metal", cică "sculpturi"...bre, cică "sculpturi(în metal)" a apărut înspre partea astea de sud-est a Eoropei(mai înspre sovietici)? Fiindcă ăștia nu s-au priceput la altceva...și au zis "să sculptăm, cică să sculptăm în metal.

Cu tot respectul pentru dumneavoastră, dar și pentru domniile voastre "sculptori în metal" asta nu e "artă". Sculptezi lemnul, piatra...dar metalul, să sudezi ceva nu e artă. Cred că și Anghel Saligny sau Apolodor din Damasc erau sculptori pentru voi, nu? Marean...cică e și el sculptor, artist. Mare ți-e grădina Doamne.