Raportează comentariu

"Oameni buni, să ținem seama de toate opiniile, dar nici să nu ne dăm cunoscători dacă nu avem parte și de educație artistică!"

Haideți domnule Cilincă...bine că vă dați dumneavoastră cunoscători. Cât despre cuboscătorii ăia care chipurile au "educație artistică", asta nu e ceva infailibil, nu s-au născut ei știind Adevărul pur", știind din născare "Cunoașterea Însăși". Mai lăsaține cu "formatorii", formații ăștia prefăcuți a fi cunoscători, ca fiind cunoscători. Dacă zice unul să mănânci broaște cu rahat fiindcăa mâncat el și știe el că-i bun, asta nu-l face "Cunoscător" și trebuie musai să ne închinăm lui și să-i apreciem dar și să-i urmăm întocmai "Cunoașterea", că el știe mai bine. Nu le mai dați atâta importanță că nu fac ăștia operații pe creier ca să ne închinăm cunoașterii lor. E vorba dacă oamenilor le place sau nu ceva? Sau ați ajuns să le interziceți oamenilor până și dreptul/libertatea de a nu le plăcea(de a nu accepta) ceva anume?

Cu tot respectul domnule Cilincă dar greșiți criticându-i sau reproşându-le oamenilor pentru că și-au permis să nu le placă ceva, pentru că și-au permis să nu aleagă niciuna dintre opțiunile ce nu le-au plăcut lor. Atunci de ce i-ați mai chemat să aleagă, să voteze? Alegeți voi unul(una, ba chiar toate) dintre porcăriile acelea și vîrîți-le cu forța pe gât oamenilor/gălățenilor și gata. Ce o mai tot dați cotită că oamenii greșesc sau oamenii sunt răi pentru că nu vor ceva anume.

Dacă tot sunt atât de prețioase ca și artă și vă plac, atunci vă rugăm domnule Cilincă, faceți-ne un serviciu și luați-le acasă pe toate fierătaniile astea numite de domniile voastre "opere de artă".

Fiare din sud-estul Europei, cică "artă", cică "sculpturi".
Așezi 3 fiare una peste alta și gata "arta", cică ești "artist" și ai "ocupație", ai "o meserie".

Domnule Cilincă, apropo de titlul editorialuliui dumneavoastră, vă spun doar..."Slavă cerului că vă pricepeți domniile voastre la" artă"," arte" și la "sculpturi", că altfel noi ăștia "inculții în ale artei" practic, din spusele dumneavoastră noi nu am recunoaște niciun rahat ca fiind "artă" nici facă ar scrie pe rahat "ARTĂ" sau "sculptură".
Scuzați-mă că vă spun, dar atitudinea aceadta a dumneavoastră vă descalifică total.

Și tata știe să sudeze niște fiare...E și el artist, sculptor? Asta ne spuneți.
Mă întreb oare ce altă artă, ce alt curent de "talent" va mai apărea în viitor... :)) Ce vor mai diviniza ca nou, ca artă(sculptură) unii în viitor.

Apropo...știți că era pe vremuri trendul acels cu aruncatul tenișilor vechi pe cablurile de pe stâlpi? O fi și aia artă(sculptură) în mintea domniilor voastre?
Haideți să fim serioși...