Raportează comentariu

Chiar ca nu s-ar mai prezenta nimeni! In primul rand, astea nu sunt salarii! Apoi comportamentul patronilor marea lor parte lasa de dorit. Sunt si exceptii, dar tine de educatie, domeniul de activitate si cat de mult isi respecta ceea ce face!

Problema este mentalitatea acetei natii, daca cunosti 5 meserii, si ajuta la locul de munca, trebui sa le faci pe toate, desigur in aceeasi bani pentru ca pur si simplu STII, si TREBUIE! Nu conteaza, ca acel patron, nu a incestit TIMP si BANI si DOAR TU!

Ex: O prietena, lucrase ca si expert contabil... imi povestea cum lucra cu orele si de acasa... ajunsese sa fie epuizata psihic... iar seful ei nu gasea oameni... pana la urma si-a dat demia... a fost sunata in disperare... lua deja antidepresive etc.
Imi povestea, fosti colegi o sunasera.... a angajat 2 oameni in locul ei, iar acei oameni afirmau ca nu pot face fata... nu au cum nici daca ar munci non stop, la ce facea o singura persoana! Femeia le-a zis clar.. nu ati stiut sa ma apreciati ADIO!

Cat priveste renumeratia... a munci cinstit la privat sub salariul de top mediu NET.. reprezinta o risipa... o pierdere de timp, bani si efectiv VIATA!