Raportează comentariu

Insistati in intentia de a ne convinge ca prestatia dumneavoastra ziaristica este pe masura cerintelor; dar...linistiti-va...ne-ati convins!
Nu inteleg,insa : aveti mustrari....si cautati scuze (pentru a va pastra echilibrul moral si profesional necesar continuarii actului ziaristic) sau sunteti suparata pe noi...pentru ca ,inca,mai dam dovezi ale refuzului de ``integrare`` in lumea aceasta?!
Daca aveti mustrari...va vom ajuta! Vom fi alaturi de dumneavoastra,va vom citi articolele,spunandu-va cand a fost bine si cand,nu! Asa e normal; o fi greu sa fii ziarist...dar e greu si sa fii cititor! Si sa nu spuneti(ca altii) ca nu ne obliga nimeni sa citim,pentru ca nici pe dumneavoastra nu va obliga nimeni sa scrieti.
Cu sinceritate,insa,desi am repetat lectura, nu am reusit sa-mi dau seama cu cine tineti Mi-ar folosi -macar sa stiu,in asteptarea timpurilor in care scandalul nu va mai face audienta,desi ``subiectele vor continua sa existe``, iar copiii nostri vor vrea bun-simt si cultura, adica ``ce vor vedea in ziare si la televiziuni``(am folosit parti din textul dumneavoastra)!
Ma tem ,insa,ca pentru dumneavoastra,nu este important sa determinati cititorii sa va aleaga,ci ...sa scrieti pe masura cititorilor pe care deja vi i-ati ales!